• Ana Sayfa
  • Genel
  • Haber
  • Spor
  • Müzik
  • Çocuk
  • Dini
  • Sinema
  • Yerel
  • Belgesel
  • Yabancı

Canlı Televizyon izleme

digi canlı tv izle
21.Yüzyıla gelindiğinde internetin ne kadar çok ceşitli olarak kullanıldığı zamanla anlaşılmaya devam ediyor.
Canlı TV, Kanallarını webten iztediğimiz her yerde kolaylıkla ve yüksek kalite yayınlarla izlenebilindiğine şahit oluyoruz.

Canlı TV izle, Siteleri gün gectikce kendilerini yenileyerek ve hd yayınları ile ziyaretçileri veya takipcilerine yenilikler sunmaktadırlar.
Digitvizle olarak her takipcinin rahatlıkla kanallara ulaşmalarına olanak sağlamak için çok değişik bir tasarım ile takipçilerinin karşısına cıkmış durumdalar ve ziyaretçilerini bekliyorlar.

Her kullanıcı internetten tv izle mek için her girdikleri sitede yayın yüksek kalite olarak calışdığını germek ister bunun tersi olduğu durumlarda her zaman oluyor mesela popüler bir dizinin yeni bölümünü izlemek için tam yoğunluk anlarında tv izleme web sitesine giriş yaptınız ama yayın ya donuyor yada hiç acılmıyor.

Tv izleme ile ilgili kurulan serverler aşırı yoğunluğu kaldıramamaktadırlar.
Bu sorunu en aza indirebilmek için düşük kalite yayın yapamaya calışan çok sayıda televizyon kanalıda bulunmaktadır.

Bazı yeni kurulan tv izleme platformalrıda bu konuda çok ilerlediklerini idda etsede biliyoruz bu sorun şuanki sistemlerde mumkün görünmemektedir.
Canlı yayın tv zlemek için günümüzde yoğunluk anlarında illaki kesinti olabilmektedir. çok sayıda tv izleme sitesi görürüz hatta yüzlerce binlerce tv izleme ile ilgili web siteleri vardır bunların üç veya beş site gercek olarak kullanıcısına hizmet vermek mandığı ile kurulmuş internet canlı tv izleme siteleridir.

Sorsan herkes bu işin profosörüyüm der ama kanalların yayınlarını nerden alıyonda sitende yayınlıyorsun diye sorsanız yüzleri kızarır her site yayın alır sağdan soldan ama bir kısmıda var hiç bir emek harcamadan başka tv sitesinin tamamen yayınlarını kendi sitesine entekre eder ve daha kaliteli seo yaparak üst sıralara cıkar ve ben bu işin kralıyım havası atar bu durum herkes için büyük sıkıntı olsada işin kaynağında google olduğu için yapacak bir şeyde kalmıyor.

Google'nin seo olarak dilinden anlayan köşelik olduğu bir dönemden gecmekteyiz google seo yapanlara her ne kadar savaş acmış olsada bunu başarmış gibi görünmüyor hatta eskiye göre daha götü bir durumla karşı karşıya kalan binlerce web sitesi vardır.
Sosyal Siteler :

0 yorum:

Yorum Yaz..

Kanal Listesi

 trt 1 izle  star tv izle  atv izle  show tv izle  fox tv izle  stv izle  kanal 7 izle  tv 2 izle  tv8 izle  fog tv izle  flash tv izle  beyaz tv izle  kanaltürk tv izle  kanal a izle  trt hd izle  cine5 izle  ntv izle  tgrt haber tv izle  S. Haber izle  cnntürk izle  24 tv izle  a haber izle  habertürk tv izle  trt haber izle  bloomberg ht izle  ntvspor izle  trt spor izle  sports tv izle  fb tv izle  gs tv izle  bjk tv izle  tjk tv izle  minika go izle  minika çocuk tv izle  yumurcak tv izle  trtçocuk izle  karamel tv izle  planetçocuk izle  kral tv izle  kral pop izle  dream tv izle  trt müzik izle  powertürk tv izle  NR1 tv izle
 
Copyright 2011 - 2013 - Her Hakkı Saklıdır
Sitemiz En Güzel Yandex Browser Opera Frefox ile Görüntülenmektedir.
UYARI !
Sitemizdeki tüm yayınlardan yayının sahibi kanallar sorumludur.
Canlı Tv yayınlarının ve logolarının tüm hakları ilgili tv kanallarına aittir.