27 Mart 2012 Salı

Kuzey Güney 29.Bölüm Kanal D izle

28 Mart 2012 Çarşamba 20:00 Kuzey Güney 29.Bölüm Kanal D Ekranların'da Yayınlanıyor.

Kuzey Güney 29.Bölüm Özeti:
*Mersin’de yaşadıklarını Sami’den gizleyen ve beladan uzak durmaya karar veren Kuzey, mahalleli esnafın yardım çağrısına kayıtsız kalamıyor ve esnafı haraca kesen Bekir’in peşine düşüyor.

*Kuzey’i ölümle burun buruna getiren kör dövüşünün bir raundu daha biterken, yaşanan büyük hesaplaşma, Ferhat’ın öfkesini daha çok biler.
*Ferhat’ın gerçek yüzünü gören ailesi tarafından dışlanan Simay, Ferhat’tan başka çaresi kalmadığını anlayınca son kozunu oynamaya karar verir.

*Barış’la Güney’in arasındaki soğuk savaşta, Sümer Tezkan’ın da devreye girmesiyle yeni bir cephe açılır. Güney, Cemre’nin uyarısıyla üzerine oynanan oyundan haberdar olur.

*Mersin’de yaşadıklarını Sami’den gizleyen Kuzey, beladan uzak durmaya karar vermiş olmasına rağmen, mahalleli esnafın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz ve esnafı haraca kesen Bekir’in peşine düşer.

*Banu ile Güney’in evlilik tarihini açıklamalarıyla birlikte tatlı bir telaşa düşen Handan, Sinanerler’i evinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşamaktadır.

*uzey’in Ali’yle birlikte kurdukları yeni iş, Güney’le arasındaki gerginliği daha da arttırır. *Bu arada Kuzey’i en zayıf noktasından vurmak isteyen Ferhat, geçmişin izlerini sağlam adımlarla sürmektedir.
*Handan Hanım’ın, Sinanerler’i ağırlamak için bin bir emekle hazırlandığı gece, kapıdaki sürprizle kabusa dönüşür.
Share

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa


Bbc News izle
Sky News izle



Konya TV izle
ÇAĞRI TV izle
KON TV izle