Bir Erkek Bir Kadın 54-55.Bölüm Star Tv izle

Bir Erkek Bir Kadın 54-55.Bölüm Star Tv izle
Alex mi ben mi?
Ozan, Alex’in gidişine çok üzülmüştür. Kafayı Alex’e takan Ozan, her anında bu durumu düşünüp içlenmekte, Zeynep ise Ozan’ın her davranışını kendi üzerine alınmaktadır. Ozan’ın kendisi ile evlenememesine üzüldüğünü sanan Zeynep, onu her zaman ki gibi öküz ilan eder.

Evlilik Öncesi Yapılacaklar
Zeynep, Ozan’a evlenmeden yapmak istediği her ne varsa hepsini bir liste yapmasını söyler. Panik olan Ozan evlenince yapamayacaklarım diye koca bir liste hazırlar.
Gurme
Zeynep pastanesini tanıtabilmek için ünlü bir gurmeyi pastaneye davet eder.
Baba Biz evleniyoruz
Zeynep, Ozan’ın babasını evlerine davet eder. Amacı Ozan’a babasına evleneceklerini söyletmektir. Ozan babasına, Zeynep’le evlenme kararı aldıklarını söyleyemeyince işler çığırından çıkar.

Adalet Hala Geliyor!
Ozan, çocukluğunda üzerinde büyük emeği olan Adalet halaya evleneceğini haber vermiştir. Adalet hala İstanbul'a gelecektir. Ablasından allah gibi korkan Ferit, onları evlenmekten vazgeçirmeye çalışır.

Adalet Hala nihayet Zeynep’in evine kalmaya gelmiştir. Adana’dan gelen misafir hala, çiftimizin birlikte yaşadığını bilmiyordur. Ozan ve Zeynep, Adalet Hala’ya bu durumu nasıl açıklayacaklarını bilemezler.

Yayın Günü: Cumartesi - Pazar
Yayın Saati: 23.30
Yayın Kanalı: Star Tv